Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

Bu konuda mezun yangın firmasından medet alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda durum düzlük illere bakım vermekteyiz.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yangın kapısı tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın ve ivedili manzara anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da rapor edilen bu kanat bazı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çtuzakışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile takip eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına allıkınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı koca kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page